Digital lunsjundervisning – dette ønsker vi mer av!

av Sølvi Heimestøl, rådgiver FOUSAM

«Tidsbesparende fagutvikling»
«Matnyttig samling»
«Fikk lyst til å lære mer om hjertesvikt»
«Case er en fin måte å lære på».

Slik kommenterte deltagerne den digitale lunsjundervisningen i regi av nettverket for Kommunale ØH døgntilbud og FOUSAM.

Det er ikke første gangen nettverket prøver seg digitalt, i april gjennomførte de 2 fagdager med både god deltagelse og gode tilbakemeldinger. Idéen om lunsjundervisning kom etter evaluering av fagdagene, der deltagerne ønsket seg flere, korte og jevnlige fagtreff med ulike tema.

Leder av nettverket Mette Austreim, Tysvær kommune,  er godt fornøyd etter gjennomført lunsjundervisning. 
«Dette var en god og effektiv måte å møtes på. Det at vi brukte case som arbeidsmetode med personalgrupper på hvert arbeidssted, skapte involvering og engasjement». 

Ingunn Dalland fra Hjerteavdelingen i Helse Fonna var med som veileder i gjennomgangen av case og det var en god måte å overføre kompetanse på.
«Dette vil vi gjøre mer av!
Vi har allerede fordelt ansvar for neste lunsjundervisning. Denne gangen var det Tysvær, neste gang går stafettpinnen videre til Tysnes, det blir over sommeren. Samarbeidet med FOUSAM fungerte fint, de tok ansvar for praktisk planlegging og det tekniske slik at vi kunne ha fokus på det faglige innholdet». 

Scroll to Top